Превоз на товари в България

Нашата дейност е на територията на цяла България. Въпреки че нашият офис е в Пловдив, ние нямаме граници, за да удовлетворим всичките Ви изисквания като наши клиенти. Няма значение къде се намирате Вие или до къде трябва да се транспортира Вашият товар. Без значение е и видът на товара, който искате да превозите, ние ще достигнем до Вас, за да ви бъдем максимално полезни.

Нашата компанията е с основен предмет на дейност транспорт на товари в страната, международен превоз на товари, карго, логистка и спедиция на товари.

Извършваме транспортна дейност – транспорт на товари до всички точки на страната без значение вида и тонажа на стоката.

Ние от ЕС ДИ КАРГО EООД знаем, че всеки един от нашите клиенти държи не само на бързината на доставката, но и на безпроблемния превоз на товарите, затова сме оборудвали голям автопарк, включващ автомобили с различен тонаж и сме подбрали екип от професионалисти, за които няма тайни в областта на транспорта на товарите в страната.

Независимо, че централния ни офис се намира в град Пловдив, ние можем да обслужим Вашите товари, в която и точка на страната се намират и да ги доставим на посочените от вас адреси.

Нашето мото е: ”Бързина, точност, коректност!” и ние се стремим да заслужим името си на едни от най – добрите транспортни фирми в Пловдив и страната.

Доверявайки ни вашите стоки и пратки, ние ще ги доставим напълно безопасно и безпроблемно, без значение в коя част на страната се намира получателя им.

Всичките ни автомобили са снабдени с GPS устройства и вашите пратки и товари няма да бъдат изпуснати от поглед нито за секунда по време на целия си път.

Товарите, които ни поверите да транспортираме ще бъдат обработени без никакъв проблем и ще потеглят в точно уговорените часове, за да пристигнат до получателите си навреме.

Компанията ни извършва транспорт на товари в страната като спазва всички законови норми и с осигурени документи и лицензии, съгласно изискванията на ЕС за извършване на транспортна дейност.

Ние се грижим  вашите товари да пристигнат невредими и на време на посочените от вас адреси! За нас няма невъзможен товар, нито невъзможна дестинация – обадете ни се!