Превоз на товари от и за Европа

Ес Ди Карго има опит в износа за Европа на консерви, мед, рекламни материали, замразени плодове и зеленчуци, части за автомобили, дрехи, обувки, козметика, оборудване, щандове за панаири, дограми, черни и цветни метали, растения.
За Европа доставяме пратките, икономично на групаж с други стоки.

Можем да доставим вашата пратка бързо ако се превозва самостоятелно, като зависи за къде в Европа е. Можем да доставим стоката:

  • от 24ч – Гърция, Румъния, Унгария, Австрия, Хърватска, Словения;
  • до 48ч за Германия, Полша, Франция;
  • 72ч до Испания, Дания, Литва, Латвия, Естония.
Нашите клиенти са от различни градове в България, а товарите им обикновено се доставят извън пределите на страната. Ето защо нашите услугите се разпростират и в Европа.
Това са страните в Европейския съюз: Германия, Франция, Белгия, Холандия, Англия, Дания, Испания, Италия, Австрия, Скандинaвия, Полша, Литва Латвия, Естония, Чехия, Словакия, Унгария, Румъния, Гърция. А също и в Сърбия, Турция, Русия, Украйна и Беларус. Нашите услуги са съобразени с международните стандарти за превоз на товари.
За извършването на карго за Европа се изисква голям професионален опит, автомобилен парк, оборудван за работа с различни товари и пратки и екип, който е наясно с отговорността, която носи.
Притежавайки всичко това ние, от ЕС ДИ КАРГО ЕООД можем да ви предложим карго до всички европейски държави на високо професионално ниво.

Централният офис на компанията ни се намира в град Пловдив, но клиентите ни са от цялата страна, което говори за доверието, с което се ползваме от своите клиенти.
Ние извършваме карго за Европа до всички държави-членки на европейския съюз и можем да доставим вашите товари до всяка една точка на Европа бързо и безпроблемно. Фирмата ни е сред водещите компании за транспортни услуги Пловдив и вашите товари ще бъдат обработени и доставени в уговорените срокове без значение от дестинацията, която сте посочили.

Автомобилите, с които разполагаме са надеждни, модерни и оборудвани за работа с товари и стоки с различен обем и тонаж.
Екипът, който е натоварен с отговорната задача да извърши карго за Европа е преминал квалификационни курсове и има зад гърба си дългогодишен стаж с транспорт на товари в страната и чужбина.
С нашата компания Вашите товари ще бъдат доставени до крайния си получател в Европа безпроблемно и бързо, без притеснения и излишни главоболия. Товарите, които пренасяме са застраховани срещу инциденти, а автомобилите ни са снабдени с GPS устройства, за да можем да проследим товара ви от началото на пътуването до самия му край.
Компанията ни работи съгласно всички изисквания и стандарти на ЕС за извършване на карго за Европа, а спедицията и обслужването на товарите е на високо професионално ниво.
Ако вашите товари се нуждаят от надежден превоз, посетете ни или разгледайте транспортните услуги, които предлагаме и се свържете с нас – ние ви очакваме!

Получете персонална оферта още сега

Онлайн заявка Връзка с нас