Транспортна дейност

Компанията ни има дългогодишен опит в превоза на различни стоки и товари от типа на: мебели; дървен материал; машини и суровини за леката и преработваща промишленост; текстилни изделия; вино, хранителни продукти и тютюн; медикаменти и козметика; извънгабаритни товари, а също така и ADR – опасни товари. Ние осигуряваме транспорт на товари в цяла България и редица европейски страни. Една от нашите услуги е предоставяне на ежедневна информация за движението на транспортните единици.

Логистична транспортна дейност

Разработване на атрактивни оферти и оптимизация на процеси, доставка и транспорт на стоки и материали при определен краен срок, с минимални разходи и усилия от страна на клиента. Съобразяваме се с индивидуалните изисквания и нужди нa потребителите на услугите ни.

Не са една или две фирмите в страната, които изпитват притеснения дали ще могат да отговорят на отговорят на всички международни изисквания за извършване на транспортна дейност.
ЕС ДИ КАРГО EООД не е сред тях, тъй като притежава всички нужни документи и лицензи са извършване на превоз на товари в страната и Европа.

Ние сме сред водещите фирми, които предлагат транспортни услуги Пловдив и можем смело да твърдим, че нашите услуги са на високо професионално ниво.

Фирмата ни има многогодишен опит в пренос на различни товари като: дървен материал и мебели, суровини и машини за леката и преработвателната промишленост, козметика и медикаменти, хранителни продукти, тютюневи изделия, вино, текстилни изделия, извънгабаритни товари, опасни товари и други.

Разполагаме с голям автопарк и всичките ни автомобили са напълно оборудвани за транспорт на товари не само в страната, но и в чужбина.

Ние предлагаме извършване на транспортна дейност на високо професионално ниво, като за целта сме подбрани екип от квалифицирани служители, които са мотивирани да изпълняват задълженията си безпроблемно и в срок.

С нас вашите товари ще бъдат доставени на посочените от вас адреси в точното време и напълно безпроблемно, като по време на целия път, пратките ви ще бъдат проследявани, докато достигнат крайната си цел и бъдат предадени на получателя.
Ние можем да осигурим транспорт и превоз на товари до всяка точка на България и Европа и можем да гарантираме безпроблемно пътуване на поверената ни стока до посочената дестинация.

Транспортната дейност, която предлагаме се извършва според всички изисквания и стандарти, наложени от Европейския съюз, така че вашите пратки безпроблемно ще стигнат до направлението, което сте ни посочили.

Цените, на които предлагаме транспортни услуги Пловдив са съобразени с икономическата обстановка в страната и можем с гордост да заявим, че са едни сред най – приемливите, които ще откриете.

Международно карго

Международни превози на големи товари до определена дестинация в страната и чужбина, с гаранция за безопасно обработване и превозване на пратката. Предлагаме достъп до ежедневна информация за движението на транспортните единици, разнообразие от автомобили за превоз, карго застраховка. Разполагаме с:

  • 4 хенгера – с обем 120куб.м
  • 2 дрехарка – с обем 103куб.м
  • 6 прицепа – с обем 92-95куб. м./13.60,
  • 4 фургона – с обем 35-60куб. м

Всички наши автомобили са оборудвани според международните изисквания за транспорт на товари. Целия ни автопарк е снабден с необходимите документи и разрешителни за извършване на национални и международни превози.

Доверявайки ни се, ние ви гарантираме безопасно и безпроблемно обработване на вашите пратки и безопасно транспортиране до съответното направление.

Вашите пратки ще бъдат следени неотлъчно по време на цялото придвижване, за да достигнат до клиентите ви в чужбина непокътнати и в уговорените срокове.

Благодарение на големия си автопарк и на професионалистите, които работят при нас международното карго, което предлагаме е на световно ниво.

Международния превоз на товари е дейност, която трябва да бъде извършвана единствено от професионалисти, които знаят какво правят. Ние се нареждаме сред едни от най – добрите транспортни фирми Пловдив, тъкмо защото знаем какво вършим и го вършим добре.

Компанията ни залага на добрите партньорски отношения, на безопасното превозване на товарите и на безпроблемното им доставяне до указаната дестинация.

Ние предлагаме международно карго не от вчера или днес и нашите постоянни клиенти се увеличават с всеки изминал ден. Голямото разнообразие с добре оборудвани автомобили, карго застраховката, която предлагаме на транспортираните от нас товари, стриктното изпълнение на поетите за изпълнение поръчки говорят вместо нас. Посетете ни, разгледайте на място или от страницата ни какви са условията за извършване на международно карго и се свържете с нас. Ние ви очакваме!