Превоз на аграрна техника

Превозване на машини за аграрна дейност, съобразено със спецификите на товара и индивидуалните изисквания и нужди на нашите клиенти. Може да сте сигурни, че техниката Ви ще пристигне където и когато трябва, непокътната.

ЕС ДИ КАРГО има опит в превозването на Аграрна техника като машини, тръби и маркучи – техника за напояване, трактори, багери, сеялки, комбайни, хедери, плугове, балировачки, кран, балопреса, косачки, офис фургони, кофраж, поточни линии, двигатели за машини, крепежни елементи, електрокари и мотокари, цистерни, резервоари.

Често, превозваните машини са извънгабаритни, някои се товарят на самоход, други от рампа, някои се товарят с кран, други странично с мотокар. Ние съобразяваме всички тези особенности, за да натоварим и доставим вашата пратка безопасно и навреме. 

Предлагаме:

  • Безплатна консултация за предлаганите от нас услуги
  • Квалифициран персонал
  • Сигурност
  • Индивидуални схеми за превоз
  • Машини, отговарящи на международните изисквания за транспорт

Превоз на машини

Превозът на машини е специфична услуга, която ние можем да Ви предложим. Служителите ни ще се погрижат за безопасния транспорт на Вашите машини, независимо от къде и до къде. Ние ще изготвим и маршрут, който ще е най-удобен за Вас. Компанията ни залага на качественото обслужване на Вас като наши клиенти, ето защо ние се съобразяваме максимално с изискванията Ви.

Галерия: