Услуги

ЕС ДИ КАРГО ЕООД извършва професионални карго услуги до всички точки на страната и Европа.
Ние знаем от какво се нуждаят нашите клиенти и вече години наред се стремим да им го осигуряваме.

Компанията ни е сред водещите транспортни фирми Пловдив, тъй като сме в състояние да изпълним всяка една поръчка и да доставим всеки един товар бързо и безпроблемно.

Ние можем да ви предложим гъвкави решения, смели идеи и цени на карго, които едва ли ще откриете някъде другаде.

За нас няма значение колко обемен, тежък или нестандартен е товарът, ние можем да го обработим и транспортираме до желаната от вас дестинация.

Превозът на товари, който предлагаме, е на високо професионално ниво, извършва се с автомобили, които са оборудвани за работа с обемни и нестандартни товари и вие можете да сте спокойни, че вашите пратки ще пристигнат до получателите си безпроблемно.

Карго услугите, които предлагаме са за тези от вас, които държат пратките и товарите им да бъдат доставени в точно уговореното време и точно до адреса, който са посочили.

Компанията ни предлага извършване на спедиция на товарите и пратките ви, обработване на нужните документи на товара за внос/износ на стоки, проследяване на товара до крайната му дестинация и други.

Фирмата ни извърша транспортна дейност – превоз на товари и пратки на територията на цялата страна и Европа и работи според всички стандарти изисквания на Европейския съюз за извършване на транспортна дейност и транспорт на товари.

За да задоволим всички изисквания на своите клиенти ние залагаме на прозрачността в отношенията, доброто техническо оборудване и квалифицирания екип, който може да се справи бързо и безпроблемно с всяка поставена му задача.

Ако имате нужда от карго, ние сме вашето решение! С нас вашите стоки ще пристигнат точно по предназначение и точно навреме!